ویزای شینگن

حوزه شینگن چیست؟

این حوزه شامل بیست و شش کشور است که چند دهه قبل با یکدیگر توافق کردند تا شهروندانشان بتوانند آزادانه و بدون نیاز به اخذ ویزا در این چند کشور رفت و آمد کنند.

بیست و دو کشور این حوزه عضو اتحادیه اروپا است و چهار کشور دیگر آن انجمن تجارت آزاد اروپا می باشد. این پیمان نامه در سال 1985 به امضا رسیده است.

در ابتدای امر این پیمان تنها بین کشورهای عضو آن بود. بعدها به صورت بین المللی تغییر یافت و تمامی متقاضیان می توانند با استفاده از این ویزا وارد حوزه شینگن شوند.

در حقیقت هر شخصی که موفق به دریافت ویزای شینگن شود می تواند با رعایت قوانینی در دیگر کشورهای این حوزه نیز به گردش بپردازد.

در ابن حوزه تبادل هر گونه کالا، پول و حرکتی در صورتی که قانونی باشد و چارچوب های قانون را در هم نشکند، آزادانه و بدون ملاحظات گمرک می تواند به انجام برسد.

تمامی کشور های این حوزه سیاست هایی یکسان با یکدیگر دارند. این سیاست ها در رابطه با مرزهای هوایی ، روادید و … یکسان می باشد.

ویزای شینگن

 

 

کدام کشورها در حوزه شینگن هستند؟

تعداد کشورهای حوزه شینگن همان طور که گفته شد به بیست و شش می رسد. بیست و دو کشور در قاره اروپا واقع شده است و چهار کشور دیگر تنها عضو انجمن تجارت اروپا هستند.

کشورهایی نظیر ایسلند، سوئیس، نروژ و لیخن اشتاین عضو اتحادیه اروپا نمی باشند اما در حوزه شینگن می باشند. این کشورها می توانند از مزیت مسافرت آزاد در این حوزه بهره مند شوند.

برای عضویت در این حوزه باید استانداردهایی را در سطح کشور پیاده سازی کرد تا دیگر کشورها عضویت را بپذیرند. کشور ترکیه و گرجستان نیز می کوشند تا وارد این حوزه شوند.

کشورهایی نظیر رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند نیز می خواهند در این حوزه وارد شوند و به زودی وارد این حوزه خواهند شد.

کشورهای این حوزه شامل اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی و … می باشد.

شما برای سفر به هریک از این کشور ها نیاز به اخذ ویزای شینگن آن کشور را دارید. برای اخذ ویزای شینگن باید مدارکی را تهیه کنید که در ادامه خواهیم گفت.

از دیگر کشورهای حوزه شینگن می توان به لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئیس و سوئد اشاره کرد.

با مشاورین مجرب سایت کشتی کروز از کمپانی ماکان سیر آسمان همراه شوید تا در کمترین زمان ممکن ویزای شینگن مورد نظر خود را دریافت کنید.

ویزای شینگن چیست؟

کلیه افرادی که مقیم کشورهایی خارج از این حوزه می باشند می توانند با اخذ ویزای شینگن وارد این حوزه شوند. البته موارد استثنایی نیز وجود دارد.

شهروندان برخی از کشورها می توانند بدون اخذ ویزای شینگن وارد این حوزه شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

انواع ویزای شینگن چیست؟

  1. ترانزیت

این ویزا به دودسته تقسیم می‌شود. ویزای ترانزیت نوع A به شما این امکان را می‌دهد تا به مدت 48 ساعت در فرودگاه این کشور وارد شوید.

شما پس از 48 ساعت باید خاک این کشور را از مرزهای هوایی ترک کنید و نمی‌توانید وارد این کشور شوید و به گردش بپردازید.

ویزای ترانزیت نوع B نیز به همین شکل است و تنها تفاوت آن در این است که شما می‌توانید خاک این کشور را از مرزهای زمینی یا دریایی ترک کنید.

در شرایطی خاص مانند تغییر خط هوایی، سوخت‌گیری هواپیما و … می‌توانید از این ویزا استفاده کنید.

  1. توریستی

ویزای شینگن توریستی به شما این امکان را می‌دهد تا به مدت نود روز در خاک کشور مورد نظر اقامت داشته باشید.

این ویزا به دو دسته تقسیم می شود. ویزای توریستی یک‌بار ورود به شما این امکان را می دهد تا تنها یک بار وارد خاک این کشور شوید.

با اولین خروج از خاک کشور مورد نظر حتی اگر از زمان ویزای شما هم باقی مانده باشد، ویزای شما باطل خواهد شد.

ویزای شینگن دو بار ورود به شما این امکان را می دهد تا دو بار وارد خاک کشور مورد نظر شوید و تنها با دومین خروج ویزای شما فاقد اعتبار خواهد شد.

در هر ورود شما تنها می توانید نود روز در خاک کشور مقصد اقامت داشته باشید و سعی کنید قبل از پایان اعتبار ویزای خود خاک آن کشور را ترک کنید.

  1. بلند مدت

ویزای شینگن بلندمدت به شما این امکان را می دهد تا به مدت پنج سال در به کشور مورد نظرتان رفت و آمد داشته باشید.

در هر بار ورود تنها اجازه دارد تا نود روز در آنجا اقامت داشته باشید. این ویزا بیشتر توسط دانشجویان، والدین افراد مقیم کشور مورد نظر، تجار و سرمایه گذاران اخذ می شود.

چگونه می توان ویزای شینگن اخذ کرد؟

برای اخذ ویزای شینگن، می توانید از بیست و شش کشور این حوزه اقدام کنید. هر یک از این کشورها برای پذیرش روش خاصی را دارند.

برخی از این کشورها آسان تر و برخی سخت تر از دیگر کشورها پذیرش می کنند. این که شما بدانید از کدام کشور اقدام کنید کار آسانی نیست.

بنابراین شما در این راه نیاز به تجربه و تخصص دارید. همکاران ما سایت کشتی کروز از کمپانی ماکان سیر آسمان می توانند شما را به بهترین شکل ممکن راهنمایی کنند.

پس از این که کشور مقصد را انتخاب کردید، باید وقت سفارت آن کشور را داشته باشید تا پرونده خود را تشکیل دهید. پس از تشکیل پرونده سفارت بررسی پرونده شما را آغاز می کند.

البته داشتن دعوت‌نامه و یا شخصی که برای شما دعوت‌نامه ارسال کند خود بابی می شود تا هم آسان تر ویزای کشور مقصد را اخذ کنید و هم در انتخاب کشور شما را بیشتر کمک خواهد کرد.

دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید